Onze trainingen

“Je kunt niet zeilen op de wind van gisteren”

De diergeneeskunde is continu in beweging. Dat is immers het bestaansrecht als praktijk. Naast uitstekende vakkennis heb je ook mensenkennis nodig om eigenaren én medewerkers tevreden te houden. Klagende klanten en bazige baasjes, we krijgen er steeds meer mee te maken. Maar hoe blijf je een bazig baasje de baas? Hoe onderscheidt jouw praktijk zich van andere? Wie zijn jouw nieuwe klanten op korte en lange termijn en wat verwachten zij van de dierenarts? Ons team staat voor je klaar met praktische tips en tricks. Direct toepasbaar in de praktijk. Morgen veranderen begint vandaag!

Onze oplossingen

“Teamwork makes the dream work”

Mensenwerk

Onze communicatietrainingen voor dierenartsen, paraveterinairen en praktijkmedewerkers zijn ons internationale handelsmerk geworden. Verrassend leuk, uitdagend en meetbaar effectief. Vind samen met ons de training die past bij jouw mensen en wensen.

Meetwerk

We houden je scherp met onze meet- en monitoringsprogramma’s. Van mystery calling tot communicatiescan of Veterinary DialogueTrainer. Onze metingen laten zien waar je staat en hoe je ontwikkeling gaat. What gets measured, gets better!

Maatwerk

Op zoek naar communicatieadvies op maat? We helpen je graag bij uitdagende vraagstukken. Van nieuwe socialmediastrategie tot kritisch klantenpanel… Wij zetten er graag onze tanden in. Kom maar op!

Kampioen in Communicatie

Een 3-jarig programma voor het hele team

Meer informatie over het Kampioen in Communicatie programma

Bekijk onze trainingen

Klik op een specialisme om de trainingen te zien

St. Anna Advies - Gezelschapsdieren 2

Gezelschapsdieren

St. Anna Advies - Landbouwdieren

Landbouwhuisdieren

Paard

Meer weten, meer zien, meer doen?

Wij helpen je graag!

“De diersoort waar je het meeste verstand van moet hebben, is de mens…”

[confetti]