Het is weer bijna tijd voor pakjesavond. De avond waarop kinderen verwend worden door Sinterklaas. Heel stiekem zorgt Sinterklaas ook vaak voor een leuk speeltje voor het huisdier van het gezin. Een hond of kat maakt bij veel mensen net zo goed deel uit van de familie. Kinderen zetten hun schoentje bij de peuterspeelzaal, op school of (en 😉) bij de plaatselijke supermarkt. Maar waar zet je huisdier zijn of haar ‘schoentje’ neer? Nou, bij de dierenarts!

Voerbakzetten

Verras de huisdieren van jouw klanten ook eens met iets leuks en/of iets lekkers. Laat de huisdieren hun voerbakje zetten in de praktijk. Deze voerbakjes worden dan op 5 december door sinterklaas en piet gevuld. Wat doe je er dan in?! Ga op zoek naar leuke speeltjes voor verschillende dieren. Eventueel een lekkere hypoallergene snack of botje erbij zodat het dier ook heerlijk kan snoepen!

Deel de actie op social media, via een e-mail, nodig klanten uit als ze bij jou aan de balie staan of via de telefoon! Jouw klanten zullen deze actie erg waarderen. Voor extra sfeer in de wachtkamer koop je een papieren schoorsteen om de voerbak bij te zetten. Op 6 december mogen de klanten eventueel samen met hun huisdier het pakje komen ophalen/uitpakken, wat een feest!

‘Happy pet, Happy family!’

Liefs Anna

Leave a Reply