St. Anna Advies - Team-1

Blog

Blogs geschreven door onze medewerkers om je te informeren, inspireren of motiveren.

Lees onze blog

Veterinary DialogueTrainer

Speel nu de speciale simulaties van praktijkcommunicatie in corona-tijd

De huidige situatie rondom het corona virus raakt iedereen in Nederland, ook de dierenartsenpraktijken. Er komen nu ook veel nieuwe lastige situaties voor in de praktijk. We hebben een aantal gespreks-simulaties voor jullie gemaakt om te oefenen met je communicatie op deze lastige momenten. Veel plezier met spelen.

Speel nu...

Kookboek voor Klanthousiasme

30 recepten voor de veterinaire praktijk 3.0

Een veterinair kookboek om het klanthousiasme voor je praktijk te vergroten, verbeteren en verfijnen. Onze verzameling van recepten om je te helpen nog klantgerichter te werken en bewuster naar je eigen diergeneeskundige dienstverlening te kijken.

Een inspiratieboek voor praktijkinnovatie. Met ideeën en suggesties om van klanten fans te maken. Een boek om bij te dragen aan gezonde dieren, blije klanten, tevreden collega’s en een waardevolle praktijkvoering die klaar is voor de uitdagingen van de toekomst.

Meer informatie

Veterinair communicatie handboek

Hoe laat ik mijn klanten kwispelen?

Een communicatiehandboek speciaal voor dierenartsen? Ja zeg! Ik ben toch dierenarts geworden om dieren beter te maken en niet om communicatie-expert te worden?! Dat gaat waarschijnlijk toch even door je hoofd als je de titel van dit boek leest: Hoe laat ik mijn klanten kwispelen? Het moet niet gekker worden… Parkeer deze gedachte even. Dit boek is niet geschreven om je een ander beroep te laten kiezen. Dit boek helpt je een completere dierenarts te worden. Goed met dieren en beter met mensen. Tevreden klanten, contente collega’s en een praktijk die klaar is voor de uitdagingen van de toekomst. Hoe leuk is dat?
Meer informatie

Meer weten, meer zien, meer doen?

Wij helpen je graag!

“De diersoort waar je het meeste verstand van moet hebben is de mens…”