Ons Team

St. Anna Advies is in 2008 opgericht door dierenarts en communicatieprofessional Roeland Wessels en is vernoemd naar de St. Annastraat in Nijmegen. Deze straat staat éénmaal per jaar ook wel bekend als de Via Gladiola, de feestelijke finish van de Nijmeegse wandelvierdaagse. St. Anna Advies komt voort uit de behoefte naar communicatieprofessionals met kennis van zaken in de veterinaire en agrarische sector.

Bekijk al onze medewerkers

Roeland Wessels

“De kracht van vermenigvuldigen is delen”

Roeland Wessels is dierenarts en communicatiestrateeg. Hij is oprichter van St. Anna Advies en combineert 15 jaar kennis van communicatie met 20 jaar diergeneeskundige praktijkervaring.

Roeland behaalde in 1995 zijn algemene bevoegdheid met als differentiaties landbouwhuisdieren, dierlijke productie en tropisch diergeneeskunde aan de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht.

In 2000 maakte hij de overstap naar het bedrijfsleven en was bijna zeven jaar senior communicatieadviseur bij adviesbureau Schuttelaar & Partners in Den Haag en werkte aansluitend bij communicatie adviesbureau Imagro.

Begin 2008 startte hij zijn St. Anna Advies. Daarnaast runt hij samen met zijn vrouw een succesvolle gezelschapsdierenkliniek in Nijmegen. Samen hebben zij een dochter en een zoon. In zijn vrije tijd is Roeland een enthousiaste watersporter en doe-het-zelver.

Jolanda Jansen

“Als je altijd doet wat je altijd hebt gedaan,

krijg je wat je altijd hebt gekregen”

Jolanda Jansen is een ervaren trainer, spreker en communicatieadviseur met een focus op gedragsverandering. Zij geeft inspirerende presentaties en workshops voor bedrijven, dierenartsenpraktijken en onderwijsinstellingen, zowel nationaal als internationaal.

Jolanda studeerde Dierwetenschappen en Communicatie in Wageningen en promoveerde in 2010 op onderzoek naar effectieve communicatiestrategieën om de uiergezondheid van melkkoeien te verbeteren.

Vervolgens werkte zij vier jaar voor Wageningen Livestock Research waar ze verantwoordelijk was voor alle interne en externe communicatiezaken. Jolanda is coauteur van het veterinair communicatiehandboek ‘Hoe laat ik mijn klanten kwispelen?’ Jolanda is getrouwd en de trotse moeder van twee prachtige dochters.

Voor een compleet overzicht van haar publicaties, klik op de volgende link:

Anne Luijpen

If opportunity doesn’t knock, build a door

Anne Luijpen is afgestudeerd als dierenarts en werkt als medior praktijktrainer bij St. Anna Advies.

Begin 2017 ben ik afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren aan de universiteit van Utrecht waarna ik gewerkt heb als gezelschapsdierenarts in West-Brabant. Vanaf augustus 2018 ben ik werkzaam bij St. Anna Advies.

De veterinaire sector is een unieke en zeer uitdagende branche waarmee ik veel affiniteit heb. Naast het medische aspect ben ik altijd al zeer geïnteresseerd geweest in het belang van communicatieve vaardigheden binnen dit beroep.

Ik ben geboren en getogen in Breda en daar woon ik ook nu nog erg naar mijn zin. Ik woon samen met mijn vriend, dochter, hond (Harvey) en twee katten (Beest en Django). In mijn vrije tijd sta ik graag op de tennis- of padelbaan (een combinatie van tennis en squash) en vind ik het leuk om met onze jachthond te trainen.

Guido Camps

“Always be yourself, unless you can be Batman,

then always be Batman”

Guido Camps is communicatieadviseur bij St. Anna Advies. Hij houdt zich bezig met het geven van lezingen, trainingen en workshops. Daarnaast verzorgt hij met veel plezier dagvoorzitterschappen. Guido studeerde in 2013 met genoegen af aan de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht met de differentiatie Landbouwhuisdieren. Daarnaast heeft hij een studie kunstmatige intelligentie en cognitieve psychologie voltooid.

Naast zijn werk voor St. Anna Advies, praktiseert Guido parttime als dierenarts en doet hij promotieonderzoek aan de Wageningen Universiteit. Hij loopt graag met vrouw, kind en hond Robin door de bossen, sport met plezier, is gecertificeerd imker en bakt af en toe een taartje.

Sanne Boekhoorn

“The smile you give is the smile you get back”

Sanne Boekhoorn is trainingscoördinator bij St. Anna Advies. Zij verzorgt  de interne en externe communicatie rondom trainingen, lezingen en advies. Daarnaast biedt Sanne organisatorische ondersteuning. De “duizendpoot” binnen het team.

Sanne heeft internationale marketing communicatie gestudeerd aan de Hogeschool in Utrecht en behaalde haar diploma in 2010. Ze heeft enkele jaren ervaring opgedaan in Catalonië (Spanje) en is sinds mei 2014 werkzaam bij Sint Anna Advies.

Sanne woont samen in Mook en heeft een zoon en dochter. In haar vrije tijd is zij, vaak met haar familie, in het bos of op de hei te vinden, die praktisch tot haar achtertuin behoren.

Ivon Derksen

Every accomplishment starts with the decision to try

Ivon Derksen is coördinator van de Fijn-Aan-De-Lijn-Check bij St. Anna Advies en geeft ook Fijn-Aan-De-Lijn-Feedback en Coaching-On-The-Spot trainingen.

In 2006 behaalde ik mijn diploma paraveterinair- dierenartsenassistente / biotechnicus en vervolgens ben ik 11 jaar werkzaam geweest in een dierenartsenpraktijk. Sinds januari 2018 versterk ik het team van St. Anna Advies als Fijn-Aan-De-Lijn-Check coördinator. Mijn ervaring en kennis die ik in de dierenartsenpraktijk heb opgedaan komt in mijn dagelijkse werkzaamheden goed van pas.

Ik wil dolgraag veel van de wereld zien, Het Noorderlicht, Nieuw-Zeeland en Rome zijn nog echte bucketlist afstreep puntjes voor mij. Tennissen doe ik graag in mijn vrije tijd (volgens mijn collega’s en familie teveel), ook ben ik een echte Brabander,  gezelligheid staat bij mij op nummer één! Thuis heb ik de gezelligheid van mijn beagle Nala en Juultje de kat, tikkeltje eigenwijs maar zoals ze zeggen ‘’huisdieren lijken op hun baasje’’.

Matthijs Heijstek

Nothing is impossible. Even the word itself says: I’m possible!

Ik ben Matthijs Heijstek en sinds mei 2018 ben ik Junior Communicatieadviseur bij St. Anna Advies. In 2017 ben ik afgestudeerd aan de Aeres Hogeschool in Dronten, in de richting Diergezondheid en Management. Daarnaast heb ik de Talent Award op de Dutch Pet Conference & Awards gewonnen, met mijn onderzoek naar de prestaties van de gemiddelde dierenartsenpraktijk.

Inmiddels heb ik de allerleukste uitdaging in de dierenbranche gevonden bij St. Anna Advies, waar ik me elke dag mag inzetten om de veterinaire sector een klein beetje beter te maken. Ik heb veel feeling met de dierenartsenwereld, door mijn ervaring in drie dimensies van veterinair praktijkmanagement: op de werkvloer in een praktijk, in het managementteam van een praktijk, en vanuit een extern veterinair adviesbureau.

In mijn vrije tijd ben ik graag bij familie en vrienden, maar een avondje (zaal)voetballen of een rondje hardlopen zorgt ook altijd voor een stukje ontspanning.