Onderwijs studenten luisteren lezing

Onderwijs & Onderzoek

“De kracht van vermenigvuldigen is delen”

Gedragsverandering kost tijd. Door gebruik te maken van slimme wetenschappelijke inzichten over hoe ons brein werkt, kunnen we effectieve trainings- en onderwijsprogramma’s ontwikkelen. Dat is leuk om te doen en meetbaar effectief. Communicatieonderwijs hoeft niet saai, eng of oninspirerend te zijn. Met de juiste lesmethodes, praktische werkvormen en realistische situaties bereiden we studenten en leerlingen voor op het echte werk: mensenwerk. Doordat wij zelf veel wetenschappelijk onderzoek doen naar gedragsverandering en klanttevredenheid, kunnen wij de nieuwste inzichten direct delen met de praktijk en het onderwijs.

Onze oplossingen

“Iedereen wil verandering, maar niemand wil veranderd worden”

Wetenschappelijk advies op maat

Afhankelijk van je wensen leveren wij verrassende inzichten en oplossingen voor jouw onderwijs- en onderzoeksvraagstukken. Nu en in de toekomst.

Onderwijsprogramma’s en gastcollege’s

Van MBO tot WO, onze ervaren trainers helpen de studenten op een leuke en laagdrempelige manier om praktische communicatievaardigheden te ontwikkelen, online en offline.

Monitoring

Door onze meetinstrumenten, zoals mysterycalling en onze virtuele communicatiegames, krijg je waardevolle inzichten in de vaardigheden en ontwikkeling van je doelgroep.

Onze eerdere klanten

Meer weten, meer zien, meer doen?

Wij helpen je graag!

“De diersoort waar je het meeste verstand van moet hebben, is de mens…”