Onderwijs & Onderzoek

“De kracht van vermenigvuldigen is delen”

Gedragsverandering kost tijd. Door gebruik te maken van slimme wetenschappelijke inzichten over hoe ons brein werkt kunnen we effectieve trainings- en onderwijsprogramma’s ontwikkelen: leuk om te doen en meetbaar effectief. Communicatieonderwijs hoeft niet saai, eng of oninspirerend te zijn. Met de juiste gevalideerde lesmethodes, praktische werkvormen en realistische situaties bereiden we studenten en leerlingen voor op het echte werk: mensenwerk. Doordat wij zelf ook veel wetenschappelijk onderzoek doen naar gedragsverandering en klanttevredenheid kunnen wij de nieuwste inzichten direct delen met de praktijk.

Onze oplossingen

“Iedereen wil verandering, maar niemand wil veranderd worden”

Wetenschappelijk advies op maat

Afhankelijk van je wensen leveren wij verrassende inzichten en oplossingen voor jouw onderwijs- en onderzoeksvraagstukken, nu en in de toekomst.

Onderwijsprogramma’s en gastcollege’s

Van MBO tot WO, onze ervaren trainers helpen uw studenten en leerlingen op een leuke en laagdrempelige manier om praktische communicatievaardigheden te ontwikkelen, online en offline.

Monitoring

Middels onze meetinstrumenten, zoals mysterycalling en onze virtuele communicatiegames, krijg je waardevolle inzichten in de vaardigheden en ontwikkeling van uw doelgroep.

Onze eerdere klanten

Meer weten, meer zien, meer doen?

Wij helpen je graag!

“De diersoort waar je het meeste verstand van moet hebben is de mens…”